Bij Modezza in het Citycentrum komen stijl en diversiteit samen

Foto: Modezza

Advertorial Hier in hartje Veldhoven straalt Modezza als dé fashion hotspot waar je alles vindt, en dat begint vanaf maat 42.

Conny Geurts werkte al 23 jaar in de winkel toen ze deze per 1 december 2023 overnam. “De eerste maand was echt gekkenhuis, vooral met de koopzondag erbij. Maar vanaf januari werd het rustiger en een maand later had ik alles onder controle.” Maar Conny doet het niet alleen. “Zonder mijn team, bestaande uit de dames Berthie, Linda, Jolanda en Helma, was dit niet mogelijk geweest.”

Onlangs was Modezza een van de modezaken die meededen tijdens de modeshow in de Citypassage. “Dat doen we elk jaar. Onze modellen liepen drie keer over de catwalk. Het was weer leuk en we hebben er veel positieve reacties op gehad en weer extra klanten in de zaak gezien.”

“Modezza is meer dan een winkel; het is een ervaring. Hier komen mode en individualiteit samen, en we heten vrouwen van alle vormen en maten vanaf maat 42 van harte welkom. We begroeten iedereen met een glimlach, maar geven ook de ruimte om rustig rond te kijken. Onze ontspannen benadering wordt zeer gewaardeerd door onze klanten uit Veldhoven en omstreken. Elke donderdagavond sturen we ze onze nieuwsbrief per e-mail.” Daarnaast deelt Conny regelmatig filmpjes op Facebook en YouTube zodat je een sneak peek van de nieuwste collectie krijgt.

De winkel is op dit moment goed gevuld met prachtige kleding, voor elk wat wils. “We hebben ook al vooruitgekeken naar de wintercollectie, die al is besteld. Vanaf begin september hangen deze nieuwe aanwinsten in onze rekken, inclusief de stijlvolle winterjassen.” Conny kan niet wachten om deze collectie te verwelkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen