Ontdek je echte zelf met coaching op basis van Human Design

Foto: Brigit Strijbos

Advertorial Ben je klaar om een dieper niveau van zelfkennis te bereiken en je leven naar een gelukkiger niveau te tillen? Dan is coaching op basis van Human Design wellicht iets voor jou.

Human Design is een fascinerend systeem dat gebaseerd is op eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap. Het biedt een uniek overzicht van jouw energetische blauwdruk, waardoor je jouw unieke talenten, valkuilen en conditioneringen kunt ontdekken.

Wat is Human Design?

Human Design creëert op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats een gedetailleerde kaart van jouw energetische blauwdruk. Deze kaart omvat onder andere:

  • Jouw energietype: Dit bepaalt hoe je energie ontvangt, uitgeeft en bewaart. Er zijn vijf verschillende energietypes: Generator, Manifestor, Projector, Reflector en Manifesting Generator.
  • Jouw strategie: Dit is de beste manier om beslissingen te nemen en met de wereld om je heen om te gaan, gebaseerd op jouw energietype.
  • Jouw autoriteit: Dit is jouw innerlijke kompas dat je helpt om authentieke keuzes te maken.

Hoe coaching op basis van Human Design je kan transformeren

Coaching op basis van Human Design kan je op verschillende manieren transformeren:

  • Verhoogt je zelfbewustzijn: Door je Human Design chart te begrijpen, krijg je een dieper inzicht in je sterke en zwakke punten, je valkuilen en motivaties.
  • Versterkt je zelfvertrouwen: Human Design helpt je te zien dat je uniek en waardevol bent, met je eigen unieke gaven en talenten.
  • Verbetert je relaties: Door de energietypes van anderen te begrijpen, kun je effectiever communiceren en conflicten vermijden.
  • Stimuleert je persoonlijke groei: Human Design kan je helpen om jou conditioneringen en schaduwkanten zichtbaar te maken en hiermee aan de slag te gaan.

De voordelen van coaching op basis van Human Design:

  • Diepere zelfkennis: Krijg inzicht in wie je werkelijk bent op een diep niveau.
  • Meer empowerment: Leer hoe je je unieke energie kunt gebruiken om je doelen te bereiken.
  • Effectievere communicatie: Verbeter je relaties met anderen door hun energietypes te begrijpen.

Human Design

Human Design kan een krachtige tool zijn voor persoonlijke transformatie. Als je klaar bent om je leven naar een hoger plan te tillen, is het tijd om de reis van Human Design te beginnen.
Durf jij het experiment aan te gaan?

Op 20 juni vertelt Marlène van Meteren in de bibliotheek over Human Design. De avond is gratis toegankelijk. Aanmelden hiervoor kan via deze link.

 

www.marlenecoaching.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen