Veldhovense modewinkels dingen mee naar award

Foto:

Verschillende Veldhovense modewinkels dingen mee naar een modewinkel award. Er kan nog tot en met 30 april worden gestemd op je favoriete modezaak. Daarbij maak je ook nog eens kans op een prijs.

Lokale modewinkels maken elke winkelstraat uniek. Helaas sloten vorig jaar ruim 2.000 winkels hun deuren omdat ze geen opvolging konden vinden. Toch vindt iedereen het belangrijk dat lokale modewinkels in het straatbeeld blijven bestaan en dat er niet alleen maar ketens over blijven. Kortom; lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium. Lokale modewinkels maken nu kans op felbegeerde titels en awards in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk.

Veldhovense lijstaanvoerders

De Veldhovense modezaken laten van zich spreken. Bij de vrouwenmode voeren Superkleren en Wie de provinciale ranglijst op 28 april aan. Bij de mannenmode wordt lijst aangevoerd door Bijnen Mode & Seventy-Six Menswear – Mannenmode gevolgd door Higgins Mannenmode.

Zaterdagavond 15 juni 2024  worden de gemeente-, provincie- en landelijke winnaars gehuldigd  tijdens de feestelijke Award Uitreiking in Theater FIGI in Zeist. De dj’s van 538 zijn er ook bij, dus het dak gaat er af!

Stemmen kan dus nog tot en met 30 april op www.modewinkelawards.nl. Bovendien maak je als stemmer kans op mooie prijzen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen