Gezondheidswinkel Nancy is sterk in voedingssupplementen

Foto: Veldhoven Nieuws

Advertorial Gezondheidswinkel Nancy zit al 30 jaar in winkelcentrum De Bus in Waalre. De klant kan er terecht voor onder meer voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, biologische voeding en natuurlijke producten op het gebied van lichaams- en huidverzorging. Een grote productkennis en gedegen advies trekken klanten uit heel de regio.

Al 30 jaar zit Nancy Hollanders met haar gezondheidswinkel in het knusse winkelcentrum De Bus waar het parkeren nog gewoon gratis is. Samen met haar twee medewerksters staat Nancy voor een goed advies. “We zijn heel sterk in voedingssupplementen waarover we alle drie veel kennis hebben opgebouwd. Klanten uit vooral Waalre, Veldhoven, Valkenswaard en Eindhoven weten ons mede hierom steeds meer te vinden. We hebben een orthomoleculaire achtergrond die ons goed van pas komt bij het adviseren over voedingssupplementen en voeding”, legt Nancy uit.

Goed advies

Gezondheidswinkel Nancy werkt met de betere merken voedingssupplementen zoals Vitakruid, Solgar, Vitals, AOV, Orthica, Golden Naturals en It’s Pure. “Het zijn supplementen die kunnen helpen bij het oplossen of verlichten van lichamelijke klachten. We doen ook veel op het gebied van de hormoon(dis)balans. Veel mensen worden door hun huisarts naar ons verwezen. Klanten krijgen bij ons ruim de tijd voor een goed advies. Elke woensdag is hier zelfs advies-dag. Dan staan we met tweeën klaar om uitgebreid advies te geven.” Je kan op woensdag een afspraak maken voor een check-up van je voedingssupplementen. Neem je voldoende in of te weinig, of misschien wel te veel! Dit wordt aangepast op je behoefte, klachten en levensstijl aangevuld met een voedingsadvies.

Naast een koeling met verse producten en een heel ruim assortiment thee, heeft deze winkel ook veel biologische en natuurlijke producten op het gebied van lichaams- en huidverzorging en make-up. Ook daarover is veel ervaring aanwezig. En wie een leuk cadeautje zoekt, kan ook bij Gezondheidswinkel Nancy terecht. “Cadeauartikelen worden zo fraai ingepakt dat we daar vaak complimenten over krijgen”, besluit Nancy.

Gezondheidswinkel Nancy

Winkelcentrum De Bus

Tel: 040-222 0322

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen