Nominatie voor Veldhovens Ondernemer van het jaar van start

Eefje Maessen van damesmodezaak Wie
Eefje Maessen van damesmodezaak Wie
Foto: Veldhoven Nieuws
Nominatie voor Veldhovens Ondernemer van het jaar van start

De maand mei is de nominatieperiode voor de Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Wie wordt de opvolger van Eefje Maessen?

 

In de aanloop naar het evenement van Veldhoven Verbindt is van 1 tot en met 31 mei de nominatieperiode voor Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Veldhoven Verbindt Evenement op 12 september. Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs & ondernemersverenigingen. Elk jaar organiseert het collectief een business event met een bijzondere gast uit het Veldhovense bedrijfsleven. Dit jaar is de vijfde editie van het evenement, tijdens deze lustrumeditie zorgen we voor een gevarieerd programma.

Stemperiode

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente, het bedrijfsleven en advocatuur-notariaat kiest uit de nominaties de Veldhovens Ondernemer van het Jaar.  Van 15 juni tot en met 15 augustus kan er gestemd worden op de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is een ondernemer die zijn/haar sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven, de Veelbelovend Ondernemer van het jaar is een aanstormend talent.

Vorige winnaars

De Veldhovens Ondernemer van het Jaar werd vorig jaar in het leven geroepen als opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee. Eefje Maessen was de eerste winnares.  Veelbelovend Ondernemers van het Jaar 2023 werden Laura van der Velden en Chiel Sap van restaurant Le Sable.

Vrijkaarten voor starters & golden ticket

Veldhoven Verbindt stelt 20 vrijkaarten beschikbaar voor ondernemers die minder dan drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot. Eén van deze starters gaat ook naar huis met een Golden Ticket. Met dit ticket kan de ondernemer gebruik maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers.  Ondernemers die een vrijkaart willen winnen kunnen een mail sturen met hun bedrijfsnaam, adres en inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel aan [email protected]. Het Golden Ticket wordt uitgereikt tijdens het Veldhoven Verbindt event. Het evenement van Veldhoven Verbindt is op 12 september in Theater de Schalm. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Schalm, de kaartverkoop start op 21 mei.

Nomineren

Inzenders wordt gevraagd hun nominatie te motiveren en ze mogen meerdere mensen nomineren. Nomineren kan op www.veldhovenverbindt.nl of via de social media van Veldhoven Verbindt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen