U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de 21ste editie van de Senioren Expo

Foto: Ray_Shrewsberry via Pixabay

Alle deelnemers aan de 20ste editie van de Senioren Expo hebben de mogelijkheid gehad om zich in te schrijven voor de 21ste editie van de Senioren Expo. Inmiddels hebben ook nieuwe bedrijven de mogelijkheid zich in te schrijven aan de 21ste editie van de Senioren Expo.

Koningshof

Van dinsdag 14 tot en met zondag 19 januari 2025 wordt de 21ste editie van de Senioren Expo gehouden in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Al 21 jaar is de Senioren Expo de grootste en leukste beurs voor 50 plussers in Brabant. De Senioren Expo is Brabants grootste evenement voor actieve 50-plussers en biedt de 30.000 bezoekers 6 thema’s met boordevol informatie, entertainment en volop voordeel. Een beurs met ruim 150 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties. Maar ook diverse optredens op podia met muziek, modeshow, dans en exposities. De Senioren Expo wordt ook dit jaar weer ondersteund door de ouderenbond KBO-Brabant. Deze organisatie heeft een flinke achterban en vertegenwoordigt meer dan 120.000 leden in Noord-Brabant.

De promotiecampagne voor de Senioren Expo wordt groots aangepakt. De afdelingen van de KBO-Brabant krijgen een bus aangeboden die de leden ophaalt in hun woonplaats.

Offline reclame:
· Alle afdelingen van de KBO-Brabant krijgen een gratis bus aangeboden voor het reizen van en naar de Senioren Expo.
· Adverteren in alle dag- en weekbladen van DPG Media in de regio met een oplage van 1.200.000 exemplaren
· Adverteren in ONS, het ledenblad van KBO-Brabant. Limburg, Gelderland en Overijssel (188.000 leden)
· Verspreiding van 2.000 raam-affiches

Online reclame:
· Inzet van social media
· Inzet van e-mailmarketing
· Inzet van diverse online media/nieuwsplatforms, waaronder; Omroep Brabant en Omroep MAX

Bel vandaag nog met (0165) 39 30 01 voor één van de beste plaatsen of vraag informatie aan. Wij hanteren geen voorschotten, geen inschrijfgeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen