Modezza hield ‘Week van de Stenen Winkel’

Foto: Modezza

Advertorial Modezza hield recent de ‘Week van de Stenen Winkel’, een evenement dat helemaal in het teken stond van het vieren van fysieke winkels en de unieke, persoonlijke winkelervaring die zij bieden. Het evenement bleek een groot succes te zijn, met een mooie opkomst en enthousiaste reacties van de klanten.

Conny, de eigenaresse van Modezza, deelt haar ervaringen: “Het was echt een feest om te zien hoeveel vrouwen op het evenement afkwamen. Er hing een heerlijke sfeer, en het was geweldig om te zien hoe iedereen genoot van de activiteiten die we hadden georganiseerd.” Vrouwen uit Veldhoven en omstreken kwamen naar onze winkel in het centrum om te genieten van de speciale activiteiten. Een van de hoogtepunten van de week was het grabbelen in de ton voor een leuke prijs. “Het was fantastisch om te zien hoeveel blije gezichten er waren,” vervolgt Conny. “De spanning en het plezier van het grabbelen brachten echt een extra dimensie aan het winkelen. Veel klanten gingen naar huis met verrassende prijsjes.” Een van de gelukkige dames won zelfs een shoptegoed van 50 euro, terwijl anderen naar huis gingen met mooie tassen.

Korting op aankoop

Daarnaast hadden we een bijzondere actie georganiseerd die niet alleen onze klanten ten goede kwam, maar ook de gemeenschap steunde. Dames die een net, oud kledingstuk inleverden, kregen 10% korting op hun aankoop. Deze actie werd zeer gewaardeerd. Conny legt uit: “Ik vond het fijn dat klanten hun oude kledingstuk konden inleveren en daarmee een goed doel konden steunen, de Feel-Good-Store. Het gaf hen een goed gevoel om te weten dat hun donatie zou helpen, en de 10% korting was een mooie bijkomstigheid.”

Persoonlijk contact

De ‘Week van de Stenen Winkel’ was niet alleen een kans voor klanten om te profiteren van leuke acties en activiteiten, maar ook een herinnering aan de unieke voordelen van winkelen in een fysieke winkel. Het persoonlijke contact dat je hebt met de medewerkers, de mogelijkheid om kleding te voelen en te passen, en de verrassingen die je niet online vindt, maken een bezoek aan Modezza altijd bijzonder.

Conny benadrukt hoe belangrijk deze ervaring voor haar klanten is: “Ik ben er trots op dat Modezza een plek is waar vrouwen zich welkom en gewaardeerd voelen. Het persoonlijke contact en de aandacht die we aan onze klanten geven, maken echt het verschil. Onze medewerkers kennen de smaak van onze klanten en kunnen hen goed adviseren. Dat persoonlijke contact vind je niet in een online winkel. Bovendien is het gewoon fijn om de stoffen te voelen en de kleuren in het echt te zien. Het maakt het winkelen veel leuker en bevredigender.”

Verbonden voelen

De afgelopen week heeft weer eens laten zien hoe waardevol en gezellig het kan zijn om in een fysieke winkel te shoppen. Modezza biedt niet alleen een breed assortiment aan stijlvolle kleding, maar ook een plek waar vrouwen samenkomen en zich verbonden voelen. Conny: “Modezza is echt een ontmoetingsplek geworden voor vrouwen uit de omgeving. Je komt er bekenden tegen, maakt een praatje, en gaat altijd met iets moois en iets leuks naar huis.” We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel voor nog meer mode-inspiratie en gezellige momenten. Bij Modezza staan we klaar om je te helpen de perfecte outfit te vinden, en om je een winkelervaring te bieden die je niet snel zult vergeten. Kom langs en ontdek zelf waarom winkelen bij Modezza zo bijzonder is. Je zult versteld staan van de persoonlijke aandacht, het gevarieerde aanbod en de warme, uitnodigende sfeer.

Modezza is er voor jou, om jouw unieke stijl te helpen ontdekken en om je te laten genieten van het plezier van winkelen in een fysieke winkel. We kijken ernaar uit je te zien!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen