City Mondzorg laat je weer lachen!

Foto: City Mondzorg

Advertorial Tandartsenpraktijk City Mondzorg is gevestigd aan de Horst 18 in het Citycentrum. De praktijk is innovatief op het gebied van materialen, behandelmethoden en hulpmiddelen.

Staan jouw tanden niet recht? Of vind je ze gewoon niet meer mooi? Of misschien schaam je je voor je tanden en durf je niet meer te lachen? Om verschillende redenen durven we niet altijd voluit te  lachen. Maar dat kan anders! Dankzij City Mondzorg Veldhoven kunnen jouw lach en je zelfvertrouwen weer hersteld worden – professioneel en snel!

Onze nieuwe kliniek in Veldhoven heeft alle disciplines in huis. Dankzij ons gespecialiseerde  team kunnen we verschillende, soms heel complexe problemen oplossen, zegt Krzysztof Mlodecki, de eigenaar en NVO erkend implantoloog. “Omdat er meerdere disciplines onder een dak aanwezig zijn, kunnen we onze patiënten beter van dienst zijn. We helpen onze klanten met beugels, implantaten, kronen of protheses.”

Aleksandra Preus, tandarts voor orthodontie en mede-eigenaar, helpt patiënten om hun tanden weer recht te zetten. “We behandelen met plaatjesbeugels en ook met (onzichtbare) aligners – die zijn heel populair onder onze volwassen patiënten. De aligners vallen bijna niet op en er zijn minder afspraken voor nodig. We behalen met aligners vaak hetzelfde resultaat als met de conventionele beugels.”

Digitale tandheelkunde is niet meer de toekomst – we passen het al jarenlang toe!

Bij City Mondzorg Veldhoven hoef je niet meer wekenlang te wachten op je nieuwe kroon/kronen. Dankzij de toepassing van een mondscanner in combinatie met een eigen tandtechnisch laboratorium, maken we kronen binnen enkele uren. Onze patiënten hoeven dus helemaal geen noodvoorziening te dragen – alleen in meer complexe gevallen is dat nog voor een paar dagen. “Het is tegenwoordig van groot belang dat je snel van het eindresultaat kunt genieten. Wekenlang lopen met tijdelijke kronen is niet meer van deze tijd”, zegt Mlodecki.

Je tanden zijn weer mooi – en wat nu?

                Bij onze kliniek leggen we focus niet alleen op het eindresultaat, maar ook op duurzaamheid. We willen dat onze klanten jarenlang kunnen genieten van een mooi en gezond gebit. Met elke patiënt spreken we individueel de controlefrequentie af en ons team van preventie-assistentes en mondhygiënistes zorgt voor schone tanden en gezond tandvlees.

Wil je ook onze patiënt worden?

Vul het aanmeldingsformulier via onze website in en onze zorgconsulente neemt contact met je op om een intakeafspraak in te plannen.

City Mondzorg  voor mooie en gezonde tanden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen