Tiny Rombouts beheert voortaan de kantiny bij GV Voorwaarts

Foto: veldhoven.nieuws

Al 62 jaar is Tiny Rombouts verbonden aan Gymvereniging Voorwaarts. Zo’n 25 jaar was hij actief in het wedstrijdturnen, in diezelfde periode wordt hij al actief als trainer. Vijftien jaar vervulde hij het voorzitterschap van de club.

Allerlei commissies

Daarnaast maakt hij zich verdienstelijk in allerlei commissies. Zo zat hij in de leiderscommissie, jeugdcommissie en redactiecommissie. Momenteel is hij nog lid van de redactiecommissie. Ook is de Veldhovenaar al jarenlang barmedewerker en de laatste 4 jaar kantinebeheerder. “Nooit heb ik kunnen bedenken dat ik op latere leeftijd nog eens kantinebeheerder zou worden. Maar nu het zover is, vind ik het hartstikke leuk. Ik hou me bezig met inkoop, verkoop en onderhoud.”

Clubheld

Afgelopen december is hij nog uitgeroepen tot clubheld van het jaar, een verkiezing georganiseerd door DPG Media. Op 3 maart was de algemene ledenvergadering van GV Voorwaarts. Natuurlijk was kantinebeheerder Tiny ook aanwezig. ‘Zijn’ kantine werd al gekscherend kantiny genoemd. Maar vanaf nu is dat ook officieel en zichtbaar gemaakt. Zolang GV Voorwaarts de Kempen Campus als thuisbasis heeft, zwaait Tiny de scepter in de kantiny.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen