Rabobank met kantoor terug in Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

De Rabobank heeft sinds deze week weer een kantoor in Veldhoven. Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Reijenburg 30 en is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Zoals voor Corona al gemeld komt Rabobank terug naar Veldhoven. Sinds maandag 4 oktober is het nieuwe kantoor aan de Reijenburg 30 op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De aanwezige adviseurs Dagelijkse Bankzaken helpen er klanten op weg, zodat zij hun dagelijkse bankzaken een volgende keer zelf kunnen doen. Daarmee wordt de financiële zelfredzaamheid vergroot. Daarnaast is er gelegenheid om op dit kantoor een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een hypotheekgesprek, of een gesprek over vermogen.

Geen geldautomaten aanwezig

De geldautomaten van Rabobank, ING en ABN AMRO maken plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er geen automaten meer binnen in de kantoren aanwezig. De locaties en openingstijden van beschikbare geldautomaten bij jou in de buurt (zowel om te pinnen als te storten) vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Mobiele Bankservice

Rabobank helpt je graag via onze verschillende kanalen met je vragen over dagelijkse bankzaken. Soms lukt het alleen niet om op deze manier je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om ook deze groep klanten goed te helpen, hebben we de Mobiele Bankservice.

Onze mobiele medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt hen in hun eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. De Mobiele Bankservice is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking. Klanten worden geholpen bij het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of we geven uitleg over het online regelen van bankzaken. Dit gebeurt bij hen thuis, tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. Zo helpen we elke klant op een manier die het beste bij hem of haar past.

Heb je vragen of hulp nodig bij je (online) bankzaken? Neem telefonisch contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer (088) 722 66 00. Zij helpen je graag.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen