Sint op 14 november via livestream welkom geheten vanuit Theater de Schalm

Foto: Veldhoven Nieuws

De sinterklaasintocht met optredens in het Citycentrum en Winkelcentrum Heikant zit er dit jaar niet  in. De goedheiligman wordt op 14 november vanaf 15.00 uur via een livestream welkom geheten door burgemeester Marcel Delhez.

Het is dit jaar voor iedereen een beetje anders is dan we gewend zijn. De intochtcommissie van Veldhoven doet er op dit moment alles aan om Sinterklaas op een mooie maar verantwoorde manier welkom te heten. Zaterdag 14 november zal er een livestream zijn via YouTube waarin iedereen een leuke show en het welkom van de Sint in Veldhoven kan meebeleven. Burgemeester Marcel Delhez zal hier live op YouTube Sinterklaas welkom heten. De livestream komt vanuit Theater de Schalm.

Publiek

Momenteel wordt er  overlegd met De Schalm, het Citycentrum, de veiligheidsregio en Gemeente Veldhoven of er ook publiek bij mag zijn. Als dat mag dan zou dat super zijn!

Hou de website en de Facebookpagina van het Citycentrum in de gaten want hier zal een aankondiging komen hoe je aan kaartjes kan komen. Houd ondertussen ook de website: www.sinterklaasveldhoven.nl goed in de gaten.

Op 14 november zullen er wel Pieten in het Citycentrum lopen, misschien lopen de Sambapieten er ook. En vanaf 15.00 uur zal de livestream te zien zijn via een link op de website www.sinterklaasveldhoven.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen