Bij SlimBezig Veldhoven is stilzitten vandaag geen optie

Foto: SlimBezig!

SlimBezig bood zaterdag voor haar leden vier work-outs aan op het grasveld achter SlimBezig. Om 9.00, 10.00 en 11.00 uur konden leden meedoen aan een work-out van 30 minuten. Ieder op zijn eigen niveau.

Drie miljoen Nederlanders zijn lid van een fitnesscentrum en zitten nu stil. Drie miljoen Nederlanders die weten hoe belangrijk bewegen is en zelf de regie in handen hebben genomen door veilig en verantwoord te sporten bij één van de ruim 1500 fitnesscentra in Nederland. Ze gooien alles in de strijd voor een betere conditie, een betere weerstand en een gezonder en fitter leven. Dat kan sinds de eerste lockdown al ruim een halfjaar niet.

Daarom hebben ruim 340 fitnesscentra in Nederland afgelopen zaterdag via de actie ‘Stilzitten is geen optie’ aandacht gevraagd voor het belang van beweging.

fitness

Beweging

Zo ook SlimBezig Veldhoven. SlimBezig bood zaterdag voor haar leden vier work-outs aan op het grasveld achter SlimBezig. Om 9.00, 10.00 en 11.00 uur konden leden meedoen aan een work-out van 30 minuten. Ieder op zijn eigen niveau. ‘Het is geen protestactie’, aldus Martijn van der Pijl. ‘Natuurlijk is het erg zuur dat we geen bijdrage mogen leveren aan het welbevinden en de gezondheid van onze leden, maar dat is niet anders. Het gaat ons om het belang van beweging. We werken dus ook volledig binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen en vragen alle deelnemers zich daaraan te houden.’

Behalve de buiten work-outs heeft SlimBezig via een wandelroute en meerdere fietsroutes haar leden zaterdag in beweging gebracht. Alle routes kwamen langs SlimBezig waar een coffee to go en het beroemde SlimBezig-appeltje klaarstonden.

sporten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen