Openbare verlichting in avond- en nachtelijke uren gecontroleerd

Foto: Veldhoven Nieuws

Tussen 26 maart en 2 april wordt alle openbare verlichting in de straten van Veldhoven en het buitengebied gecontroleerd.

Mensen van bouwbedrijf Heijmans bekijken ’s avonds en ’s nachts waar de lampen van de lantaarnpalen niet (goed) branden. Ook kijken ze of de masten erg scheef staan. Deze controle noemen we ook wel ‘schouw openbare verlichting’ en gebeurt twee keer per jaar. Een keer in september of oktober en een keer in maart.

Heeft u last van kapotte verlichting in de openbare ruimte? We begrijpen dat u hierdoor mogelijk minder ziet en wordt gezien. Dat kan een onveilig gevoel geven. We laten de storing zo snel mogelijk oplossen. Melden van kapotte verlichting helpt, want dan weten we eerder waar een lamp moet worden vervangen.

Melden kapotte verlichting

Ziet u een kapotte lantaarnpaal? U kunt zo’n storing bij voorkeur online melden via de pagina Melden (onder het kopje Melding openbare ruimte) of telefonisch via het verkorte telefoonnummer 14 040. Vermeld hierbij het lantaarnpaalnummer, of de barcode dat begint met ‘VH’, gevolgd door 6 cijfers of geef aan ter hoogte van welk adres de storing is.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen