Debby Dokter winnaar Lekker Rondje Veldhoven zomeractie

Debby Dokter heeft de hoofdprijs gewonnen van de Lekker Rondje Veldhoven zomeractie. Met haar fotocollage van de heerlijke haltes Jamin, Bij Puur, SchippersStop en Boscafé Molenvelden sleept ze de Rondje Veldhoven fiets in de wacht.

VVV Veldhoven is benieuwd hoe mensen Lekker Rondje Veldhoven beleven. Hiervoor was de afgelopen zomer een winactie uitgezet met als hoofdprijs een rode fiets, het handelsmerk van Lekker Rondje Veldhoven. Inmiddels hebben de winnaars bericht gehad en hun prijs ontvangen.

Enthousiast

Lekker Rondje Veldhoven is in april 2018 gestart als initiatief van VVV Veldhoven. Het doel is om Veldhoven op toeristisch en recreatief gebied op de kaart te zetten en om de samenwerking met de ondernemers te bevorderen. De eerste editie werd een succes want zowel deelnemers als ondernemers waren enthousiast over Lekker Rondje Veldhoven. De huidige editie bevat een fietsroute van ca. 30 kilometer en 13 heerlijke haltes, waar men tegen inlevering van een lekker bonnetje kan genieten van een hapje en/of drankje.

Voor de winactie werden deelnemers gevraagd om op een foto vast te leggen hoe ze deze zomer Lekker Rondje Veldhoven beleefden. Dit leverde diverse mooie inzendingen op. Debby Dokter won de hoofdprijs met haar fotocollage van de heerlijke haltes Jamin, Bij Puur, Schippersstop en Boscafé Molenvelden. “Om niet te snel bij de volgende stop aan te komen zijn we af en toe van de route afgeweken en hebben we ruim 60 kilometer gefietst”, vertelt Debby. “We hebben veel nieuwe locaties ontdekt in en om Veldhoven en hebben gelukkig nog wat lekkere bonnen over!”

Carin van Oers won de tweede prijs, een Lekker Rondje Veldhoven en bijbehorend T-shirt, met de foto van haar kleindochter die bij Gasterij ’t Dorpsgenot geniet van het ‘Toterfouts Toetje’. Carin: “Lekker Rondje Veldhoven is een topuitje voor jong én oud!”. Dorien en Ton van Gestel wonnen eveneens de tweede prijs met de foto van hun tostiplankje op het zonovergoten terras van Speellandschap De Heiberg. Ze zijn erg blij met hun prijs en noemen het Lekker Rondje “een echte aanrader”.

Lekkere bonnetjes

Lekker Rondje Veldhoven is voor € 21,50 te koop bij VVV Veldhoven en bij diverse ondernemers. De lekkere bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot 1 november 2021. De heerlijke haltes kunnen uiteraard ook met de auto bezocht worden, wel zo handig met het gure herfstweer. Kijk voor meer informatie en een inkijkexemplaar op:
www.vvv-veldhoven.nl/lekker-rondje-veldhoven

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen