Diamanten paren uit Veldhoven krijgen etentje aangeboden van Quisine

Foto: Veldhoven Nieuws

Henk en Mien Fisser-Soetens en Maan en Annie Sebregts-Renders zijn deze week 60 jaar getrouwd. Omdat ze nu geen feest kunnen vieren, biedt restaurant Quisine hen een etentje aan.

Compliment voor team Quisine

De verhalen van de diamanten paren kunt u lezen op Veldhoven.nieuws.nl. Omdat ze deze bijzondere mijlpaal niet kunnen vieren, biedt Restaurant Quisine beide paren een geheel verzorgd diner aan. En dat in deze voor de horeca lastige tijd. Een groot compliment voor het team van Quisine is hier op zijn plaats.

Zodra de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, maken de paren er graag gebruik van. Maan en Annie Sebregts-Renders kunnen er nog niet over uit. “We hebben zoveel bloemen en kaarten gekregen, en een mooie fruitmand van Stichting Nieuwe Levenskracht. We zijn op allerlei manieren in de bloemetjes gezet.” Annie, niet gauw om een woord verlegen, kan er nog niet over uit. Dat ze nu als kers op de taart ook nog een etentje bij restaurant Quisine aangeboden krijgen, is helemaal een grote verrassing. En het allermooiste is dat ze het andere diamanten paar goed kennen. “We zijn op dezelfde dag getrouwd en we kennen elkaar heel goed. Het zou geweldig zijn als we straks met zijn vieren gaan dineren bij Quisine.”

 

Echtpaar Fisser
Henk en Mien Fisser
Echtpaar Sebregts
Maan en Annie Sebregts
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen