Jubilarissen bij het Veldhovens Mannenkoor

v.l.n.r: Jan Snelders, Piet Coolegem, Wil Goudsmit en Wim Janssen
v.l.n.r: Jan Snelders, Piet Coolegem, Wil Goudsmit en Wim Janssen
Foto: Rob Vermeijlen

Het Veldhovens Mannenkoor heeft 5 jubilarissen in het zonnetje gezet. Al tientallen jaren zingen zij met veel plezier bij het koor.

2 jubilarissen zijn al 25 jaar lid, te weten Jan Snelders en Wim Jansen. Jan zet zich al jaren onder meer in via de archiefcommissie en Wim heeft het als lid van de evenementencommissie even wat rustiger. Wil Goudsmit vindt het al 40 jaar leuk om in Veldhoven te zingen, en is daarbij ook al 33 jaar penningmeester en 35 jaar bestuurslid. Piet Coolegem is zelfs al 50 jaar lid en is een gewaardeerd 1e tenor. Ook Jan Heijmans werd in het zonnetje gezet, al was hij dan ‘slechts’ 49,5 jaar lid. Vanwege de persoonlijke situatie heeft hij helaas noodgedwongen afscheid moeten nemen. Het Veldhovens Mannenkoor is heel blij met al deze trouwe en actieve leden.

jubilaris
Jan Heijmans werd benoemd tot lid van verdienste

Optredens en jubileumreis

Natuurlijk laten zij ook zien hoe leuk het is om te zingen, dus, heb je zin om ook mee te doen en bijvoorbeeld samen met Maas Band uit Eindhoven op 7 november een gezamenlijk concert te geven? Neem dan contact op met

[email protected] of via Facebook.

Ook gaan ze in september, als alles goed gaat, eindelijk op jubileum koorreis (het Veldhovens Mannenkoor bestond in 2020 60 jaar!). Dan wordt er zeker een pintje gepakt op de jubilarissen.

In december staat er nog een Veldhovens kerstoptreden met Chant’Oers op het programma. Kortom, veel leuke dingen, dus kom eens op de repetitie luisteren (meestal in de muziekschool, maar raadpleeg even de website of stuur een mailtje of berichtje).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen