Bewaakte fietsenstalling in Citycentrum geopend

Gelukkig heeft Veldhoven weer een bewaakte fietsenstalling
Gelukkig heeft Veldhoven weer een bewaakte fietsenstalling
Foto: Veldhoven Nieuws

De bewaakte fietsenstalling in het Citycentrum tussen de Jumbo en lunchroom The Post is sinds 2 april in gebruik. Het stallen is gratis!

“Hier gaat de zon nog voor niets op”, zegt Mariska van Roy uitnodigend over het kosteloos stallen van fietsen. Samen met Rinie van Lierop is ze het vaste gezicht van de stalling. Mariska heeft een jarenlange ervaring op dit gebied, zo stond ze onder meer in de fietsenstalling bij de Heuvelgalerie in Eindhoven. Er wordt niet gewerkt met bonnetjes. “Mensen plaatsen hun fiets zelf op slot in de stalling. Wij lopen elke twee uur een controleronde. Als een fiets niet op slot staat, doen wij dat. De eigenaar kan de sleutel dan van ons terugkrijgen.”

Vanwege het minder goede weer en de onbekendheid met de stalling, werden er op 2 april zo’n vijftien fietsen gestald. De gemeente vierde de opening met een lekker koekje voor iedereen die gebruik maakte van de stalling. En… er zijn nog koekjes over, dus wie op 3 april zijn of haar fiets stalt, kan nog geluk hebben.

Wethouder Thomas van Broekhoven opende eerder op de dag de nieuwe bewaakte fietsenstalling.

De openingstijden

Maandag van 10.30 tot 18.30 uur

Dinsdag van 9.00 tot 18.30 uur

Woensdag van 9.00 tot 18.30 uur

Donderdag van 9.00 tot 18.30 uur

Vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur

Zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur

Zondag alleen tijdens koopzondagen.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen