Echt Veldhovenz ON ICE geannuleerd

Foto: Brigit Strijbos

Net als vorig jaar komt er ook dit jaar helaas geen overdekte ijsbaan op De Plaatse.

Vol goede moed was het bestuur van Echt Veldhovenz ON ICE  in februari 2021 gestart met het organiseren van de 11de editie van Echt Veldhovenz ON ICE 2021. Het enthousiasme vanuit de sponsoren en het verenigingsleven was erg groot. Iedereen keek enorm uit naar de komst van de ijsbaan, zeker ook alle schaatsliefhebbers die al in 2020 ON ICE hadden moeten missen. De ijsbaan in Veldhoven is al sinds 2010 een enorm succes in het dorp. Naast het schoolschaatsen worden er ook altijd verschillende gezellige activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Maar… de afgelopen week vroeg de organisatie zich af of het wel verantwoord is met de oplopende corona besmettingen om zo’n groot evenement neer te zetten van 4 weken. Met de daarbij behorende onzekerheden. Denk hierbij aan de overheidsmaatregelen die elkaar snel opvolgen. De reactie vanuit het bestuur is dan ook: “Als we het doen willen we het ook goed doen en dan voor al onze doelgroepen (van 0 – 100 jaar).”

Maar momenteel kan de organisatie de gezondheid en de maatregelen die getroffen moeten worden niet waarborgen. Daarom is met pijn in het hart besloten om Echt Veldhovenz ON ICE  wederom te verplaatsen naar het volgend jaar. Iedereen kan ervanuit gaan dat met het nemen van deze beslissing niet over één nacht ijs is gegaan. Het was een moeilijke beslissing voor de organisatie.

Hopelijk kan de ijsbaan er in 2022 weer wél eindelijk komen.

Meer informatie: www. echtveldhovenz.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen