Chill middag voor jonge mantelzorgers (12-)

Foto: SWOVE

Speciaal voor alle jonge mantelzorgers in Veldhoven organiseren het Steunpunt Mantelzorg en Cordaad Welzijn een leuke middag.

Wist je dat één op de vier jongeren thuis voor iemand zorgt of ondersteuning geeft? Hij/zij is dus een jonge mantelzorger. Meestal gaat het om lichte mantelzorg, maar een aantal hiervan zorgt meer en ervaart het als belastend.

Een leuke middag

Speciaal voor alle jonge mantelzorgers in Veldhoven organiseert het Steunpunt Mantelzorg en Cordaad Welzijn een leuke middag. Het is belangrijk om deze jongeren te verwennen en te laten weten dat ze niet de enige jonge mantelzorger zijn in Veldhoven. Het kan een grote impact hebben op hun leven. Misschien gaat het daarom op school of daarbuiten een beetje anders… Misschien voelt hij/zij zich wel een beetje anders of heeft hij het gevoel dat niemand hem ECHT begrijpt.

Laat je lekker verwennen

Ken je dus een jonge mantelzorger of ben je er zelf eentje? Geef je dan op voor deze middag en laat je lekker verwennen. Om 12.30 uur starten we met een lekkere lunch. Daarna kan je meedoen aan cupcakes versieren, blikje lipgloss pimpen of lekker chillen!! Je vriendje of vriendinnetje mag gerust meekomen!

De middag is gratis! Locatie: Jongerencentrum Odeon, Burg. van Hoofflaan 151 in Veldhoven. Aanmelden: [email protected], geef door of je alleen komt of met zijn tweeën.

Aanvang: 12:30 uur.
Eindtijd: 15:00 uur.
Locatie: Jongerencentrum Odeon, Burg. van Hoofflaan 151 in Veldhoven

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen