Altijd al eens een bestseller willen schrijven?

Foto: Veldhoven.nieuws

Gratis webinar ‘Hoe schrijf ik een bestseller?’ op donderdag 30 april

Wat maakt een boek interessant? En wat maakt een boek succesvol? In de webinar ‘Hoe schrijf ik een bestseller’ horen deelnemers veel voorbeelden, leren zij wat de meest gemaakte fouten zijn door beginnende schrijvers en hoe ze die kunnen vermijden.

Schrijvers kunnen over hun ideeën brainstormen via de chatfunctie en vragen stellen. Ze leren hoe uitgevers werken en hoe ze een goede uitgever kunnen vinden. Het uitgeven in eigen beheer komt ook aan bod. Daarnaast is er aandacht voor boekpromotie, want ook goede boeken verkopen niet vanzelf.

Schrijfster Maria Genova

De docent van deze online bijeenkomst is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere ‘Het Duivelskind’, ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ en ‘Komt een vrouw bij de h@cker’. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Meedoen? Meld je snel aan!

De webinar is op donderdag 30 april van 20.00 tot 21.00 uur en wordt georganiseerd door de Bibliotheek Eindhoven in samenwerking met de Bibliotheken Breda, Den Bosch, Midden-Brabant, Dommeldal en Veldhoven. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus tijdig aanmelden wordt aanbevolen. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/webinar-bestseller

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen