Buitenschoolse lessen Brede School Veldhoven weer van start

Foto: Brede School Veldhoven

Brede School Veldhoven heeft door de coronacrisis de activiteiten moeten annuleren. Sinds de aangepaste maatregelen, die bekend zijn gemaakt op 21 april jl., heeft Brede School Veldhoven het aanbod hier weer op aangepast.

De buitenschoolse lessen gaan weer van start.

Het basis- en speciaal onderwijs gaan weer van start. Daarnaast zijn er versoepelingen op het gebied van sport: kinderen tot en met 12 jaar mogen buiten met elkaar sporten. Verder is er een oproep om sportactiviteiten aan te bieden voor zowel leden als niet-leden van een sportclub. Daarom heeft Brede School Veldhoven besloten ook een buitenschools sportprogramma op te zetten. Alle activiteiten zijn gratis! De komende periode vinden alle activiteiten buiten plaats waarbij de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Aanmelden hiervoor kan op de site van Brede School Veldhoven.

YouTube lessen Brede School Veldhoven

Aangezien een aantal weken lang zowel onze binnenschoolse als buitenschoolse lessen niet door zijn gegaan, zijn wij gestart met een YouTube kanaal. De komende periode zullen wij nog gebruik blijven maken van ons YouTube kanaal om creatieve en sportieve ideeën te delen. Wij plaatsen meerdere keren per week een nieuwe activiteit die makkelijk thuis gedaan kan worden! Kijk hier hoe je bijvoorbeeld kunt jongleren of schaduwtekenen.

Heeft uw kind een idee voor een nieuwe video? Laat het ons dan weten via [email protected], wie weet werken wij dat idee binnenkort uit!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen