Voedselbank bedankt Veldhoven

Foto: Voedselbank Veldhoven

In deze, voor veel mensen toch ook een heel moeilijke en onzekere tijd, is de voedselbank overstelpt met goede gaven!

Een berichtje op Veldhoven.nieuws, in de krant en het Veldhovens Weekblad heeft enorm veel voedsel in natura opgeleverd. Tassen vol werden, en worden er nog steeds, afgegeven. Fantastisch! Ook bedrijven, supermarkten, sportverenigingen hebben ons van allerlei goede producten voorzien. Mede hierdoor kunnen we de ongeveer 100 gezinnen wekelijks van een voedselpakket blijven voorzien.

Voedzaam pakket

Ook financieel worden we niet vergeten. Duizenden euro’s hebben we gekregen om voedsel te kopen. In principe koopt de voedselbank geen voedsel, maar om de cliënten toch een voedzaam pakket mee te kunnen geven, hebben we besloten om af en toe groenten, vlees en vis te kopen.  Deze donaties maken dat mogelijk!

Donatie blijft welkom

In deze bijzondere omstandigheden zijn we dan ook heel blij met financiële giften, groot of klein, maakt niet uit.  Alle beetjes helpen! Uw donatie blijft welkom op NL34RABO0160778980 tnv Stichting Voedselbank Veldhoven. Heel fijn dat er aan de diegenen gedacht wordt voor wie de dagelijkse zaken als voeding en kleding helemaal niet vanzelfsprekend zijn.

Heeft u thuis verpakt voedsel, waarvan de houdbaarheidsdatum niet verstreken is,  dat u aan de voedselbank wilt geven? Elke donderdagochtend tussen half 9 en 12 uur nemen we dat graag in ontvangst op Sterrenlaan 15, gebouw De Parasol. Ook bij de voordeur van Kerkweg 37 staat een kratje waar u de spullen in kunt doen.

Samen houden we de voedselbank in de lucht!

Mensen uit Veldhoven, samen houden we onze voedselbank in de lucht!!! Onze dank gaat uit naar iedereen die gedoneerd heeft, naar diegenen die hulp aangeboden hebben en alle mensen die ons bedanken voor ons “werk”.

Héél, héél hartelijk bedankt allemaal!!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen