Marjanne Smits en Monique Hageman trekken er vanaf 6 juni weer op uit met hun wensfiets.

Foto: Stichting Wensfiets

Vanaf 6 juni bieden ze ‘onder voorbehoud’ weer (pre)terminaal zieke mensen het heerlijke buitengevoel op de fiets aan middels een prachtige fietstocht door de Kempen.

Weliswaar met strenge regels en aanpassingen! De regels van het RIVM nemen wij in acht.
We hebben een scherm op de fiets laten monteren (dank je wel DV mobility) zodat onze gast op de fiets, alsook Marjanne, beschermd zit volgens de richtlijnen.

wensfiets

Mocht ú of een ander in uw omgeving gebruik willen maken van een bijzondere ervaring op De Wensfiets…? En mooie herinneringen willen maken?
Kijk dan maar eens op onze website www.wensfiets.nl naar de mogelijkheden en vul het formulier in of neem contact met ons op. Een lunch of terras mág en kan ook weer vanaf 6 juni.

Voor wie?

De Wensfiets is er voor (pre-)terminaal zieke mensen in hospice, thuis, verpleeg- of ziekenhuis. U wordt begeleid door professionele vrijwilligers: Marjanne (sportdocente) en Monique (verpleegkundige) die u deze ervaring willen bieden en u deze dag begeleiden.
Zolang u kunt zitten, is het mogelijk om met de Wensfiets naar buiten te gaan.
Eventueel kunt u met behulp van een actieve/passieve lift, of sterke familie-armen op de fiets geholpen worden.

Familie, vrienden en kennissen kunnen uiteraard met u meefietsen op hun eigen fiets. Uniek om samen nog een mooie herinnering te maken en deze in vele foto’s vast te leggen.

Neem contact op

Heeft u interesse? Wilt u weten of u in aanmerking kunt komen?
Neem gerust contact met ons op. We willen weer graag mooie en bijzondere tochtjes kunnen maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen