Derde editie talkshow Theater de Schalm

Foto: Theater De Schalm

Sinds eind mei pronkt op het podium van Theater de Schalm een waar talkshowdecor. Inmiddels heeft het Veldhovense theater al twee afleveringen van ‘De Schalm Verlicht’ uitgezonden; een eigen talkshow, live vanuit het theater. Op donderdag 18 juni staat de derde uitzending gepland. Te gast is onder andere cabaretier Rob Scheepers.

De Schalm Verlicht

Met ‘De Schalm Verlicht’ hoopt het theater een beetje verlichting in deze vreemde tijd te bieden. Alle gasten schuiven aan bij Schalm-medewerker en interviewer Mark van der Linden. Op het podium van de Grote Zaal praat hij met hen over de tijd van nu. Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen, ondernemers en culturele partners. Ook is er tijdens elke uitzending live muziek. De opnames worden live uitgezonden via www.deschalm.live. Via dit kanaal zijn ook de eerdere afleveringen terug te kijken.

Gasten derde editie

Rob Scheepers

Tijdens de komende editie zijn te gast: Rob Scheepers (cabaretier), Sjoert Bossers (directeur Theater de Schalm), Iris Penning (singer-songwriter, dichter, kunstenares), Hans Sonnemans (directeur Museum ’t Oude Slot) en Björn van der Doelen (muzikant).

Win tickets

Het theater biedt de mogelijkheid om aanstaande editie bij te wonen. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Er zijn 30 tickets beschikbaar, die via loting worden vergeven. De uitzending wordt live uitgezonden op donderdagavond 18 juni om 19.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen