Afscheidstour Pieter Hermsen van Severinus

Foto: Severinus

Vandaag neemt bestuurder Pieter Hermsen geheel in stijl én corona-proof afscheid van zorgorganisatie Severinus met een heuse Severinus-tour. Samen met bewoner Bas maakt hij in een cabrio een rit langs vele Severinuslocaties.

cabrio

Bestuurder

Pieter Hermsen was sinds december 2015 bestuurder bij Severinus. Zijn vertrek stelt de organisatie voor een stevige uitdaging. Severinus is een gezonde organisatie met een sterke focus op het levensgeluk van cliënten. Cliënten die gedurende vele jaren aan de zorg van Severinus zijn toevertrouwd. Betrokken en professionele medewerkers binden en boeien, met een groot hart voor onze bewoners. De band en relatie met ouders, broers en zussen stimuleren en daar ruimte voor bieden. De afgelopen jaren is Severinus, natuurlijk met ups en downs, erin geslaagd haar opdracht goed waar te maken. Hermsen heeft daar sterk zijn stempel op gedrukt. Onder zijn leiding is met succes gewerkt om rust, vertrouwen en trots bij Severinus terug te brengen. Dit komt onder andere tot uiting in hoge scores op het gebied van cliënten- en medewerkerstevredenheid.

Opvolger

Per 1 oktober aanstaande start Raymond van Zoolingen (1961) als lid Raad van Bestuur van Severinus. Raymond van Zoolingen heeft ruime ervaring als adviseur, interimmanager en -bestuurder in de langdurende zorg. Hij is op dit moment nog werkzaam als bestuurder a.i. bij Oosterpoort. Een organisatie voor specialistische jeugdzorg en jeugd GGZ in de regio Noordoost Brabant. Hij volgt Pieter Hermsen op die per deze datum bestuurder wordt van Stichting Vivent, een VVT-organisatie in de regio ’s-Hertogenbosch.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen