Zegenen graven parochie Christus Koning

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Veldhoven Nieuws

Maandag 2 november gedenkt de Katholieke Kerk Allerzielen. In verband hiermee gaan pastoor Frank As en Pater Jozef Aruldoss op 1 november de graven op de begraafplaatsen van de parochie zegenen.

Op 2 november bidt de Kerk voor alle overledenen. Op Allerzielen zijn de Eucharistievieringen om 9.00 uur en 19.00 uur in de Christus Koningkerk. Het Hoogfeest van Allerheiligen, 1 november, valt dit jaar op zondag. De  Eucharistievieringen met Allerheiligen zijn zaterdag om 19.00 uur en zondag om 8.30 en 10.00 uur.

In verband met Allerzielen zullen pastoor Frank As en Pater Jozef Aruldoss op zondag 1 november de graven op de begraafplaatsen van de parochie zegenen. Aansluitend aan de Eucharistieviering van 10.00 uur zullen de graven op de begraafplaats bij de Christus Koningkerk gezegend worden, om 11.30 uur de graven op de begraafplaats bij de H. Caeciliakerk en om 12.30 uur op de begraafplaatsen bij de H. Willibrorduskerk en de St. Jan de Doperkerk.

Als u het graf van uw dierbare wilt laten zegenen, verzoeken wij u nabij dit graf te gaan staan, de priester komt dan naar u toe. Vanzelfsprekend wordt ook hier de afstand van 1,5 meter tot elkaar aangehouden. Ook vragen wij u om een mondkapje te dragen. Bij gezondheidsklachten blijft u thuis.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen