Een sinterklaassurprise van een onbekende

Foto: Sanne Allach

Sanne Allach mocht gisteren, na twee weken wachten, eindelijk haar surprise openmaken. Het was een verrassing van een onbekende vrouw uit Groot Brittannië.

Tijdens een verblijf van een jaar in het buitenland, werd de Veldhovense lid van de besloten Facebookgroep ‘Dutch moms rocking all over the world’, ofwel Nederlandse mama’s in het buitenland. De groep telt bijna 2.600 Nederlandse vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. “Ik heb er heel veel aan gehad. Je kunt er onder meer met vragen terecht en ontdekken of er nog andere moeders in je omgeving wonen.”

Vanuit de groep worden ook activiteiten georganiseerd, zoals een wandeling ergens in Europa. Met Sinterklaas kunnen de liefhebbers deelnemen aan een internationale surprise. “Het lootjes trekken met vrouwen vanuit de hele wereld gaat digitaal. Je krijgt een adres en de interesses van de moeder. Het te besteden bedrag is vrij. Iedereen maakt er iets leuks van.”

Twee weken geleden al ontving Sanne haar surprise. De afspraak is om de verrassing op 5 december pas open te maken, op dezelfde tijd en ieder in de eigen tijdzone. Haar surprise kwam uit Groot Brittannië en toevallig trok Sanne ook een moeder uit de UK. “Het is heel bijzonder om van een vreemde iets te ontvangen die moeite voor jou heeft gedaan.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen