Kerstwedstrijd in noordelijk woongebied Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Voor het eerst vindt er in de wijken Heikant- west en oost, De Kelen, de Noordrand en de Polders een kerstwedstrijd plaats. Wie heeft de mooiste voortuin en/of voorgevel in kerstsfeer?

De wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Rundgraver en Wijkplatform Heikant De kelen. Het doel is een gezellige buurt in de kersttijd. Iedereen mag mee doen, en iedereen is jury.

Wat is de bedoeling? Versier je voortuin en/of raam in kerstsfeer. Zorg dat de versiering vanaf de straat zichtbaar is en dat het op eerste kerstdag klaar is.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via een e-mail naar [email protected]. De organisatie  stelt een lijst op met alle deelnemers dia via mail is op te vragen. Met de lijst kun je een ronde gaan maken. Je mag jureren in je eigen wijk en de organisatie kiest dan de wijkwinnaar uit.

Voor elke wijk is er een prijs. Je mag natuurlijk ook in andere wijken gaan kijken.

Van 25 december t/m 2 januari mag er gejureerd worden. Je hoeft dus niet in een keer alle versieringen te gaan bekijken. Maak jouw keuze voor de eerste, tweede en derde plaats per email bekend aan ons, uiterlijk op 2 januari. In de eerste week van januari worden alle stemmen opgeteld  en is bekend wie gewonnen heeft!

Er valt ook wat te winnen!

De prijzen die je kunt winnen zijn:

Cadeaubonnen van de Plus (25 euro)

Bol.com bonnen van 10 euro of VVV cadeaubonnen.

Een super gezellige wijk

Samen wandelen en versieringen bekijken is hartstikke gezellig maar we gaan er wel vanuit dat iedereen zich aan de corona regels houdt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen