Kerststal scoutinggroep Sint Aloysius nu digitaal te bekijken

Foto: Scouting St. Aloysius

Ieder jaar bouwt scoutinggroep Sint Aloysius een prachtige levende kerststal in haar blokhut en op het bijbehorende terrein. Vanaf vandaag is de kerststal digitaal te bekijken op de website van de scouting.

Normaal gesproken zijn hier levende schapen, kippen, konijnen, eenden en zelfs een paardje te bewonderen. Ook liepen er vorige jaren levende kerst personages rond zoals bijvoorbeeld herders, 3 wijzen, een kerstman en natuurlijk Jozef en Maria met een echt ‘kindje Jezus’.

Voor het eerst in meer dan 30 jaar is het dit jaar helaas niet mogelijk om een fysieke levende kerststal op te bouwen. Toch hebben ze bij de scoutingvereniging niet stil gezeten dit jaar! De kerststal is dit jaar namelijk volledig digitaal en terug te vinden op de website van de scoutinggroep.

Zo kunt u bijvoorbeeld luisteren naar een verhaal van de kerstman, zijn de 3 wijzen en een groep herders te zien en zijn er prachtige sfeerbeelden van de vorige jaren om echt in de kerststemming te komen. Ook Jozef en Maria hebben nog wat te vertellen.

De kerststal is vanaf 24 december te vinden op de www.Scouting-Aloysius.nl/kerststal .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen