Het Oranje Fonds wil laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan

Foto: Veldhoven Nieuws

Sinds kort sieren enkele vlamstickers de ruiten van het kantoor van SWOVE. Met de actie wil het Oranje Fonds een positief geluid laten horen. Vraagt u ook zo’n gratis sticker aan?

SWOVE en het Oranje Fonds dragen de cliënten, gasten, mantelzorgers, inwoners en alle anderen een warm hart toe. Ze laten zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan.

Positief geluid

We leven namelijk in een tijd waarin het soms moeilijk is lichtpuntjes te zien. Maar die zijn er, volop. Daarom wil het Oranje Fonds een positief geluid laten horen. Er gebeuren zoveel mooie dingen in ons land. Momenten die warmhartigheid creëren. Mensen die steun bieden als dat nodig is. Het zijn juist die dingen die voor iemand een wereld van verschil kunnen maken. Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken.

Een klein gebaar

Door het opplakken van de sticker op jouw raam draag je bij aan iets groters. Want met dit kleine gebaar maken we verbinding zichtbaar. Het is een vertrekpunt voor alle mensen die willen helpen. Met de sticker geef je aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. Je laat zien dat je het belangrijk vindt dat we verbonden zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam weten we dat we er voor elkaar zijn.

U kun de vlam en twee ansichtkaarten hier gratis bestellen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen