Fietstocht langs Mariakapelletjes

Foto: Veldhoven Nieuws

Geloofsgemeenschap Oase houdt op 28 mei een fietstocht langs een aantal Mariakapelletjes. Om alles veilig, volgens voorschriften en regels goed te laten verlopen is aanmelden noodzakelijk.

Geloofsgemeenschap Oase viert het eerste lustrumjaar met een aantal fietsroutes langs Mariakapellen in de Kempen. Al fietsend kan men elkaar op een gezonde manier ontmoeten en een praatje maken. Met een gemiddelde afstand tussen de kapellen van zo’n 6 km krijgt zadelpijn geen kans. Bij de kapel kan men eventueel een kaarsje aansteken en horen wat de betekenis van die kapel is of waarom die daar staat. Sommige zijn al eeuwen oud, sommige van na de oorlog, andere hebben een heel persoonlijke betekenis.

Route 7 start vrijdag 28 mei om 10 uur op het plein aan de Burgemeester van Hoofflaan bij de toren. Die brengt de deelnemers via Vessem-Westelbeers-Lage Mierde-Netersel(2x)-Hoogeloon naar Zandoerle. De lengte is in totaal 48 kilometer.

Traktatie

Er kan onderweg niet op passende horeca gerekend worden en daarom wordt ieder gevraag om zelf voor eten en drinken te zorgen. Iedereen mag meerijden. Meld gerust familie en vrienden aan om mee te gaan. Oase zorgt voor een traktatie onderweg. Mensen die op eigen gelegenheid en op een ander moment willen fietsen kunnen de routeinformatie opvragen. Op de website, in de nieuwsbrieven van Oase en de Immanuelgemeente is alles terug te lezen.

Om alles veilig, volgens voorschriften en regels goed te laten verlopen is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden gaat via [email protected]. (of bel nummer 040 2538621) . Vermeld: naam; adres; telefoonnummer en aantal personen.

Kijk hier voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen