Crowdfunding voor unieke DoekieKunst 100-dagen puzzel

Foto:

Illustrator Miranda Vries heeft in 100 dagen een unieke, verrassende en grappige kijkplaat gemaakt. Er loopt nu een crowdfunding om er een houten puzzel bestaande uit 100 stukjes van te maken. Wie helpt mee?

Miranda Vries is illustrator van een prentenboek waarmee de Stichting GoClean Veldhoven voorlichting wil gaan geven. Maar nu is ze met iets anders bezig. In januari ging ze de uitdaging aan om 100 dagen lang elke dag een tekeningetje te maken. Na 100 dagen resulteert dat in een grote illustratie. Elke tekening vertelt een verhaaltje. Het eindresultaat is een echte kijkplaat, uniek, grappig en soms onverwacht, maar het zorgt in elk geval voor heel veel kijkplezier!

Vervolgens ontstaat het idee om al die losse tekeningetjes als een puzzel in elkaar te leggen. Een puzzel bestaande uit 100 houten stukjes die in een houten doos verpakt zitten. Ze is nu een crowdfunding gestart die haar moet helpen met het realiseren van de echte productie van deze unieke DoekieKunst 100-dagen puzzel!

Wat zijn de tegenprestaties?

De meest logische tegenprestatie is natuurlijk de daadwerkelijke puzzel.

Niet alleen een gewone puzzel, maar ook een leuke bezigheid om gezellig samen, bijv. met je (klein)kinderen te beleven. Lekker samen kletsen over wat je ziet. En omdat er op alle stukjes wel wat gebeurt, is het belangrijkste doel niet eens om de puzzel af te maken.

Maar er zijn ook nog andere leuke opties, waarmee je Miranda kunt steunen.

Denk daarbij aan de poster, waar dezelfde complete illustratie op te vinden is of…
écht helemaal UNIEK:
een eigen Mini-puzzel met nieuwe persoonlijke stukjes, die speciaal voor jou gemaakt zijn. Hoe stoer is dat?

Inmiddels is al ruim de helft van het benodigde bedrag binnen. De actie loopt nog 6 dagen. En als het project niet lukt, krijgt iedereen zijn geld weer terug.

Kijk hier naar alle mogelijkheden om Miranda te helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen