Gratis e-books en luisterboeken voor de jeugd

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Zowel leden als niet-leden van Bibliotheek Veldhoven tussen de 0 en 18 jaar kunnen vanaf nu tot en met 31 augustus gratis genieten van e-books en luisterboeken.

Tijdens de zomeractie van ‘Boek ’n Trip’ van Jeugdbibliotheek.nl beleven kinderen en jongeren de mooiste verhalen. Gewoon op hun telefoon of tablet. Met de gratis online Bibliotheek-app downloaden zij de leukste e-books en luisterboeken. De zomeractie is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek tussen de 0-18 jaar.

Duizenden boeken

De zomeractie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Niet-leden van de Bibliotheek kunnen in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen of luisteren. Er is keuze uit duizenden boeken. Bibliotheekleden kunnen elke 3 weken in totaal 10 e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek app, ook buiten de zomeractie.

Voor mensen met vragen over het lenen van e-books en luisterboeken is er het e-bookspreekuur van de Bibliotheek Veldhoven. Een afspraak maken kan via de website of telefonisch: 040-2532901. Tijdens het e-bookspreekuur neemt één van de Bibliotheekmedewerkers uitgebreid de tijd om mensen op weg te helpen met het lenen van e-books en luisterboeken op de pc, smartphone, tablet of e-reader.

Meer informatie: www.jeugdbibliotheek.nl/boekntrip en www.bibliotheekveldhoven.nl/ebookspreekuur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen