Boekjes & Babbels: Naar de dokter

Foto: Bibliotheek Veldhoven

Op dinsdag 10 augustus kan gratis worden deelgenomen aan Boekjes & Babbels van Bibliotheek Veldhoven. Deze keer staat het prentenboek ‘Saar naar de dokter’ centraal.

Ouders en grootouders kunnen elke tweede dinsdag van de maand gezellig met hun (klein)kinderen aanschuiven bij Boekjes & Babbels. De bijeenkomsten worden voorlopig online gehouden, vanuit de Bibliotheek Veldhoven. Het programma bestaat uit een voorleesactiviteit voor en opvoedkundige informatie over kinderen van 0 tot 4 jaar.

Naar de dokter

Leesconsulent Maya Pennings van de Bibliotheek Veldhoven leest op dinsdag 10 augustus voor uit het prentenboek ‘Saar naar de dokter’ van Pauline Oud. Een herkenbaar en warm prentenboek over een controlebezoekje aan de dokter. Met veel humor laat Pauline Oud zien dat Saar al een grote meid is.

Jeugdverpleegkundige Maria Kuiper van GGD Jeugdgezondheidszorg Consultatiebureau legt na het voorlezen uit wat er allemaal komt kijken bij een bezoek aan het consultatiebureau. Ter voorbereiding kunnen ouders de twee platen over het lichaam voor kinderen downloaden en printen vanaf de website en bij de hand hebben tijdens de bijeenkomst.

Praktische informatie
Boekjes & Babbels is op dinsdag 10 augustus van 11.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomst is live en interactief, zodat er gelegenheid is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Meer informatie en gratis aanmelden via: www.bibliotheekveldhoven.nl/boekjes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen