Trouwbeurs bij Museum ’t Oude Slot

Foto: Brigit Strijbos

Trouwplannen? Kom dan op zondag 5 september inspiratie opdoen tijdens de trouwbeurs bij Museum ’t Oude Slot. Gratis entree na aanmelding.

Kom inspiratie opdoen tijdens de trouwbeurs ‘Always Forever’. De trouwbeurs wordt op zondag 5 september voor de vijfde keer gehouden bij Museum ’t Oude Slot in Veldhoven. Entree is gratis, bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden.
Op de trouwbeurs vinden bezoekers enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak. Betrouwbaarheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop. Bezoekers kunnen zich vrijblijvend laten informeren en inspireren voor hun huwelijk. Er zijn aanbieders aanwezig op het gebied van bloemen, bedankjes, fotografie, bruidstaarten, muziek en sieraden en nog veel meer. Ook kunnen bezoekers genieten van de bruidsmode die doorlopend wordt gepresenteerd.

Praktische informatie

Trouwbeurs ‘Always Forever’. Is op zondag 5 september van 10.00 tot 16.00 uur bij Museum ’t Oude Slot, Hemelrijken 6 in Veldhoven. Entree is gratis, bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden voor één van de volgende tijdsloten: 10.00-12.00 uur, 12.00 tot 14.00 uur of 14.00-16.00 uur.
Meer informatie en aanmelden voor de trouwbeurs en een gratis ‘goodiebag’: www.museumoudeslot.nl/activiteiten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen