Veldhovense Teken- en Schilderclub Met Verve start weer op

Truus Marselje aan het werk bij Met Verve
Truus Marselje aan het werk bij Met Verve
Foto: Veldhoven Nieuws

Vind je het leuk om te tekenen of schilderen in een groep? Neem dan eens contact op met Met Verve  voor 1 of 2 gratis proeflessen.

Al meer dan 30 jaar biedt de Veldhovense Teken- en Schilderclub Met Verve, inwoners van Veldhoven en omgeving de gelegenheid in groepsverband te schilderen en te tekenen. In groepen van circa 9 deelnemers kan ieder zich in het atelier onder professionele begeleiding ontwikkelen. Ieder lid werkt op haar/zijn niveau aan eigen werk. Advies vragen kan natuurlijk altijd aan de begeleider of collega-leden.

Het atelier bevindt zich in het gebouw van Art4U Kunsteducatie aan de Bossebaan. De vereniging is nadrukkelijk geen school of opleiding, maar een groep gelijkgestemden die 1 keer per week bij elkaar komt om te tekenen of te schilderen. Het sociale aspect is – naast de creatieve ontwikkeling- belangrijk. Naast 5 groepen voor volwassenen is er ook een jeugdgroep voor jongeren tussen 8 en 18 jaar.

Meteen na de schoolvakantie starten –na een lockdown periode- de teken- en schilder activiteiten weer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op maandag van 13.30-15.30 uur, donderdag van 19.30-21.30 uur en op zaterdag van 09.00-11.00 uur. De jeugdgroep komt bij elkaar op zaterdag van 11.15- 12.45 uur. Ook daar zijn nog enkele plaatsen vrij.

Als je het leuk vindt om te tekenen of schilderen in een groep, neem dan contact op voor 1 of 2 gratis proeflessen. Wil je lid worden van V.T.S.C. Met Verve? Dan is in de maanden september en oktober 2021 geen inschrijfgeld verschuldigd (normaal € 15,00). Meer informatie is te verkrijgen via het  secretariaat: [email protected] of telefoonnummer 040-2526360 (maandag en woensdag van 17.00 tot 19.00 uur).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen