TeamNL Korfbal speelt wedstrijd in Veldhoven

Foto: Anne van Vegchel

TeamNL Korfbal speelt op dinsdag 28 september een onderlinge wedstrijd bij SDO op de Kempen Campus. Het nationale team komt naar Veldhoven in het kader van de viering van het 75-jarig bestaan van de Veldhovense korfbalclub.

Tevens is het voor TeamNL Korfbal een van de drie voorbereidingswedstrijden op het Europees Kampioenschap dat in België plaatsvindt. De wedstrijd in Veldhoven begint om 19.30 uur. Raadpleeg voor meer informatie en aanmelden voor de wedstrijd de website www.sdo-korfbal.nl.

De wedstrijd wordt ook gestreamd (met dank aan Jörgen Gerstel van DSC) en is te bekijken via een link die voor 28 september op de site van SDO komt.

In de rust van de wedstrijd geeft Cardo Dance Department met hun demo teams een spetterende pauzeact. De kantine is helaas tijdens dit event gesloten voor toeschouwers, neem dus eventueel zelf een flesje drinken mee. Kom zoveel mogelijk op de fiets in verband met beperkte parkeergelegenheid.

Het Europees kampioenschap korfbal vindt dit jaar van 25 tot en met 30 oktober plaats in België. Als voorbereiding daarop speelt het Nederlandse team 3 wedstrijden in het land. De selectie van bondscoach Jan Niebeek reist daarvoor naar Veldhoven, De Lier en Wolvega.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen