Tips en Trucs bij Seniorweb Veldhoven

Foto: Veldhoven Nieuws

Docenten van Seniorweb geven op maandag 18 oktober een Windows 10 tips- en trucs middag. Die vindt plaats in Bibliotheek Veldhoven.

Computers etc. worden het meest gebruikt voor internet, e-mail en whatsapp. Vergeten wordt dat PC’s, tablets en telefoons heel goed en gemakkelijk gebruikt kunnen worden om er iets leuks mee te doen. U kunt uw documenten, e-mails, WhatsApp berichten et cetera voorzien van leuke plaatjes en teksten. Ook verjaardagskaarten, kerstkaarten en foto- samenstellingen kunnen op deze manier gemaakt worden. Gebruik maken van teksten en plaatjes op internet, het kan allemaal met selecteren, knippen en plakken.

Docenten van Seniorweb leggen het uit tijdens de Windows Tips en Trucs-workshop van 18 oktober. Natuurlijk is er ook aandacht voor onder meer het beheer en onderhoud van de harde schijf en het gebruik maken van favoriete pagina’s. Uw kennis wordt weer eens opgefrist en “ hoe ging dat ook al weer”-vragen kunnen worden gesteld. Een workshop die eigenlijk niemand mag missen.

Maandag 18 oktober, van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Veldhoven. Inschrijven via seniorwebveldhoven.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen