Maandagavond Psysalon: Autisme en corona

Foto:

Ontmoeten, luisteren, praten delen. Dat is het doel van de Psysalon, deze keer met als thema ‘Autisme in tijden van corona’.

Met het doel mensen, naasten en betrokkenen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen en te inspireren organiseren Cordaad Welzijn en GGzE een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon.
Het onderwerp van deze bijeenkomst is autisme. Autisme laat zich niet gemakkelijk omschrijven en is niet altijd even goed herkenbaar. Het is een aangeboren neurobiologische ontwikkelingsstoornis maar de precieze oorzaak is niet bekend. De informatieverwerking in de hersenen verloopt anders dan bij mensen zonder autisme, waardoor het problemen kan veroorzaken in de relatie met familie of naasten. Deze editie van de Psysalon is gericht op mensen die zelf autisme hebben of iemand in hun omgeving kennen met autisme en graag hun ervaringen willen delen of meer willen weten over autisme in tijden van corona.

Aanmelden

De Psysalon is op maandag 11 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen