SWOVE houdt avond over dementie

Foto: SWOVE

Allerlei vragen rondom dementie worden op dinsdag 9 november beantwoord door deskundigen in het restaurant van Severinus op de Berkt.

Wat is dementie, wanneer spreken we van dementie, wat gebeurt er in het brein, welke vormen van dementie onderscheiden we, wanneer spreken we van vergeetachtigheid, wat betekent het krijgen van dementie voor een patiënt en zijn naaste omgeving?

Deze en nog meer vragen worden op 9 november beantwoord door klinisch geriater mevrouw Van Geffen en mevrouw Gashi, psychologe van het MMC in Veldhoven. De avond vindt plaats in het restaurant van Severinus op de Berkt en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden is verplicht via SWOVE op nummer 040-2540066 of per e-mail: [email protected].

U bent van harte welkom op 9 november vanaf 19.00 uur in het restaurant van de Berkt (Severinus). De RIVM maatregelingen worden in acht genomen en bij de entree wordt de coronacheck uitgevoerd. Er geldt een maximum aantal deelnemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen