Rouwkraampje in plaats van viskraam op Burg. Van Hooffplein

Foto: Veldhoven Nieuws

Vishandel Van Bakel staat vandaag niet met de gebruikelijke waar op het Burg. Van Hooffplein. In plaats daarvan een rouwkraam voor de onlangs verongelukte Levi.

Terwijl de klokken van de Jozeftoren dinsdagmiddag twaalf keer slaan, buigen enkele Veldhovenaren zich over een condoleanceregister in een kraampje. Normaal zou hier Vishandel van Bakel staan, maar op deze dag is alles anders. Zoon Levi (15) kwam in de nacht van zaterdag op zondag bij een noodlottig ongeval om het leven. Ook zijn vrienden Anthony (16) en Elvis (16) lieten daarbij het leven. Vriend Kane (16) ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Levi werkte in de weekenden in de viskraam van zijn ouders. Er ging geen dinsdag voorbij zonder dat hij naar Veldhoven kwam om een visje of een loempia te eten of een van de collega’s te vervelen met z’n bijdehante grappen, meldt de familie in een bericht op Facebook. ‘Wij hebben een rouwkraampje neergezet omdat wij zo enorm veel lieve berichten hebben gekregen van klanten uit Eindhoven en Veldhoven. Op deze manier kunnen de mensen die er behoefte aan hebben ook een beetje afscheid nemen.’

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen