Veldhovense band Mr. Moto wil de studio in

Mr. Moto tijdens een optreden op de Oranjemarkt in 2016
Mr. Moto tijdens een optreden op de Oranjemarkt in 2016
Foto: Veldhoven Nieuws

Mr. Moto heeft in de coronatijd gewerkt aan nieuwe songs. Die wil de Veldhovense rockband uitbrengen op een nieuw album. Voor het opnemen, mixen en masteren van het album is de band een crowdfundactie gestart.

Mr. Moto bestaat zo’n 10 jaar en is een Veldhovense rockband met een passie voor muziek en entertainment. Inmiddels hebben ze als een hechte groep veel muziek geschreven en optredens verzorgd. Hun doel is om op grotere podia te spelen. Hiervoor zijn uiteraard goede opnames en promotie nodig.

Niet stilgezeten

Op de hele culturele wereld heeft corona een flinke impact gehad; zo ook op Mr. Moto. Ze hebben echter niet stilgezeten! In de maanden dat het verantwoord was om samen te komen, is hard  gewerkt aan nieuwe songs samen met hun producer John Hayes, gitarist van Mother’s Finest. Deze nieuwe songs willen ze uitbrengen op een nieuw album. Hiermee gaan ze meer optredens regelen en promotie doen op o.a. Spotify en radiostations.

Waar is het geld voor?

Het geld dat ze willen ophalen via voordekunst.nl wordt met name gebruikt voor het opnemen, mixen en masteren van het album. In dit proces wil de band het beste van zich laten horen. Ook is het geld nodig voor de hierboven genoemde promotie.

Wat kan de band dan voor donateurs betekenen?

Op voordekunst.nl kan een bijdrage worden gedaan om het derde album van Mr. Moto mede mogelijk te maken. Rechts op de pagina staan enkele tegenprestaties van de bandleden die erg dankbaar zijn voor alle hulp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen