Live-muziek bij Museum ’t Oude Slot met Rewind

Foto: Rewind

Meerstemmig, muzikaal en kleurrijk met een vleugje American Roots. Dat is de band Rewind. Zondag 28 november te zien en horen in het museumcafé van ’t Oude Slot.

Fijne live-muziek in een sfeervolle omgeving, dat is Slotmuziek! Bezoekers van Museum ’t Oude Slot kunnen elke laatste zondag van de maand (m.u.v. december) genieten van live-muziek.  In november treedt de band Rewind op.

American Roots

Meerstemmig, muzikaal en kleurrijk met een vleugje American Roots. Muzikaliteit, kleurrijke arrangementen en vocale samenzang kenmerken de muziek. Rewind is zeker geen band van uitgesleten coverwerk, maar brengt in een toegankelijk, melodieus en afwisselend repertoire eer aan een aantal muzikale voorbeelden, zoals Tedeschi Trucks Band, Amos Lee, Bonnie Raitt, Jamie Cullum en John Mayer. Meer informatie: www.rewindmuziek.com

Praktische informatie

Het concert is op zondag 28 november van 14.00 tot 15.30 uur in het museumcafé van Museum ’t Oude Slot aan Hemelrijken 6 in Veldhoven. Bezoekers betalen alleen de toegang tot het museum: € 4,50 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen en jongeren tot 17 jaar, Museumkaarthouders hebben gratis toegang. Voor toegang tot het museum en het concert hebben bezoekers een coronatoegangsbewijs nodig.
Meer informatie: www.museumoudeslot.nl/activiteiten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen