GGD Brabant Zuidoost start pop-up prikplek in Veldhoven

Foto: Steven Cornfield on Unsplash

Wie nog niet gevaccineerd is kan Vanaf komende week kan men in Veldhoven terecht voor een coronaprik of vragen daarover.

Naast Veldhoven start GGD Brabant Zuidoost ook tijdelijke locaties in Bladel, Geldrop, Mierlo, Someren en Asten. Op deze locaties kan iedereen vanaf 12 jaar terecht voor de 1e en 2e vaccinatie. Vanaf 18 jaar komt men ook in aanmerking voor de boosterprik. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden.

De actie start maandag 14 februari in Bladel. Bij de ‘pop-up’ locaties kunnen inwoners gedurende 4 weken op bepaalde dagen en tijden bij GGD-artsen terecht met hun vragen of zorgen. En als ze dat willen, ook voor de vaccinatie.

In Veldhoven zijn mensen welkom in Sentrum 70 aan de Handwijzer 34, van 9.00 tot 18.00 uur op vrijdag 18 februari, 25 februari, 4 maart en 11 maart. De GGD neemt ook hier extra tijd voor inwoners met prikangst.

Niet voor kinderen tot 12 jaar

Kinderen van 5 tot en met 11 jaar moeten (op afspraak) naar de centrale vaccinatielocatie in Eindhoven en Helmond. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen hier desgewenst ook de vaccinatie krijgen en hebben daarvoor geen afspraak nodig.

Wie vragen over de vaccinatie heeft, kan bellen met 0900- 770 770.

bellen met 0800 – 770 770 of chatten met de GGD.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen