Chris Coppens had een engeltje op zijn schouder

Foto: Chris Coppens

Chris Coppens kwam donderdag net terug van opnames bij Omroep Veldhoven toen een stevige wind kwam opzetten. In Oerle komt er ineens een dikke tak naar beneden…

Donderdag 19 mei was hij rond 13.20 uur klaar met de opnames. “De lucht was wit en geen gedonder dus ik ga snel op de fiets naar huis. Het was nog rustig, geen wind, alleen in de verte wel een roze lucht en een rolwolk maar nog op afstand. Halverwege Severinus komt er een wind opzetten. Ik kon recht op de fiets blijven maar dat was dan ook alles. Ik kreeg een hoop klein spul over me heen. In Oerle valt er een dikke tak van een boom. De weg was geblokkeerd en ik in de remmen. Ik kwam op een zacht bladerdek terecht en lag tussen de bladeren op de grond. Er was een auto die stopte en twee mannen hebben mij omhoog getrokken en naar huis gereden. Mijn fiets daar even op slot gezet om later op te halen.”

De schade valt gelukkig mee voor de ongelukkige Oerlenaar. “Alleen aan mijn linkerhand de wijsvinger en duim een blauwe plek, maar verder niets.”

Tot besluit nog een tip van Chris: “Ga voortaan niet meer een rit maken met dit soort weer, ongeacht of je nou met de auto of fiets bent.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen