Verdrietig nieuws: Veldhovenaar Thijs Slegers wordt niet meer beter

Foto: Thijs Slegers

Woordvoerder van PSV, Thijs Slegers (46) laat vandaag weten dat de medici niets meer voor hem kunnen doen. De Veldhovenaar kreeg in 2020 te maken met acute leukemie.

Na de diagnose onderging Slegers in 2022 nog een stamceltransplantatie. Die zorgde ervoor dat hij bij PSV kon terugkeren in de rol van manager communicatie. 2 februari 2022 voelde nog als een feestdag voor hem. “Mijn re-integratie is begonnen! Ontzettend fijn om weer bij PSV te zijn.” liet hij op zijn Twitteraccount weten. Precies een jaar later krijgt hij het slechte nieuws te horen. “Na een eerder  geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen. Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren er mee te dealen. Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan”, meldt hij op zijn Twitteraccount.

Hij besluit zijn bericht met de oproep aan zijn volgers om zich in te schrijven als stamceldonor via Matchis. “Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen