Zoek de uitknop met Professor Grutjes op 15 november in de bibliotheek

Debbie (l) en Christel
Debbie (l) en Christel
Foto: Bibliotheek Veldhoven

Vloggen, swipen, gamen, scrollen… af en toe even rust van alle schermen en andere prikkels kan best fijn zijn voor kinderen – en ouders! Tijdens deze leuke en leerzame doe-middag gaan kinderen op zoek naar hun eigen uitknop.

In het boek Professor Grutjes zoekt de uitknop gaat de vloggende professor Grutjes op zoek naar zijn uitknop. Even niet denken aan vloggen, likes en abonnees. Maar die uitknop vinden, is zo makkelijk nog niet!

Tijdens deze middag zetten kinderen de bibliotheek eerst even helemaal op stelten, samen met schrijfster Debbie en kindercoach Christel. Ze gaan namelijk eerst voelen hoe het is als je helemaal aan staat. Wat voel je dan? Waar merk je het aan in je lijf? Daarna gaan ze allerlei leuke activiteiten doen om de uitknop te vinden, want daar zijn heel veel manieren voor. En misschien wordt aan het einde nog wel een leuke vlog gemaakt!

Over Debbie van Osch-Voorhaar

 Debbie is schrijfster en de bedenker van de Professor Grutjes-boeken. Ze vond de meeste informatieve boeken maar saai en besloot dat het ook anders kon. Geen dikke boeken vol feiten, maar doldwaze verhalen waarvan je stiekem heel veel leert!

Over Christel Lubse

Christel Lubse is moeder van twee volwassen dochters en heeft 25 jaar gewerkt als juf in het basisonderwijs. In 2016 heeft ze haar eigen bedrijf opgericht waarin ze kinderen, jongeren, ouders en professionals coacht op het gebied van welbevinden.

Praktische informatie

Zoek de uitknop met Professor Grutjes is op woensdag 15 november van 15.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven en bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden via www.bibliotheekveldhoven.nl/grutjes

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen