Online bijeenkomsten Veldhoven Duurzaam

Foto: Veldhoven Duurzaam

Veldhoven Duurzaam heeft op 20 november (inregelen cv) en 27 november (ventilatie en kierdichting) online bijeenkomsten. Deelnemen is gratis.

Deze maand bent u van harte welkom in nog 2 online bijeenkomsten met informatie en tips om energie te besparen. U kunt ook vragen stellen aan deskundigen. We wijzen u er ook op dat er een spreekuur is van Veldhoven Duurzaam: elke zaterdag van 13.00 to 16.30 uur in de Meent 25 (tegenover Intertoys)

Maandag 20 november om 19.30 uur:
Onderwerp: Inregelen centrale verwarming

Wist u dat u tot 10 procent energie kunt besparen door de verwarming beter in te regelen? In deze sessie leggen onze deskundigen u in grote lijnen uit hoe uw cv-installatie werkt en hoe u die installatie eenvoudig goed kunt inregelen. Hierna kunt u beter inschatten of u dit inregelen zelf aandurft of het overlaat aan een installateur.

Maandag 27 november om 19.30 uur:
Onderwerp: Ventilatie en Kierdichting

Waait bij u ook de wind door het huis? 15 tot 20 procent van de warmte in een oudere woning gaat verloren door (on)bewuste ventilatie. Niet alleen via kieren en gaten maar ook door roosters en klapraampjes. U krijgt een overzicht van de mogelijke lekken in uw huis en handige tips om zelf aan de slag te gaan en zo geld te besparen. Maar: goede ventilatie wordt juist dan heel belangrijk voor een gezond en comfortabel leefklimaat in uw woning!

logo Veldhoven Duurzaam

Aanmelden

Voor beide sessie kunt u zich aanmelden op www.veldhovenduurzaam.nl via de link rechtsbovenin. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u per mail een bevestiging en instructies hoe u kunt meedoen. U bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen