Tales & legends nieuwjaarsconcert VMK

Foto: VMK

Op 20 januari verzorgt het Veldhovens Muziekkorps een Nieuwjaarsconcert in Theater de Schalm met muzikaal mooie, spannende en soms mysterieuze verhalen.

Na thema’s als Weense-,Mediterraanse-, Keltische- en Circussferen is dit keer gekozen voor verhalen en legendes. Een avondvullend programma met zang, dans en verrassende optredens. Het Veldhovens Muziekkorps zegt; “Music is the best way to connect” en daar is deze zaterdagavond in theater de Schalm een mooie gelegenheid voor.

Wish Entertainment & PopKoorRN

Het Veldhovens Muziekkorps houd van samenwerking en zeker als het gaat om jong talent. Daarom is voor de 2e keer de medewerking gevraagd van Wish Entertainment, een groep jong volwassenen met een groot muzikaal en theatraal talent en “PopKoorRN” het koor van de theaterschool “Wensmuziek” uit Luyksgestel. Deze theaterschool is anders dan anderen omdat ze alles zelf doen. Zij schrijven hun eigen verhalen en verzinnen hun eigen rollen. Hoe leuk is dat! Kijk maar eens op de site van wensmuziek.

Melodische slagwerkgroep

Naast het harmonieorkest maakt ook de slagwerkgroep van het Veldhovens Muziekkorps deel uit van dit programma. Met hun marimba’s, xylofoons en slagwerkinstrumenten brengen zij muziek van de bovenste plank. Niet voor niets waren zij Nederlands Kampioen 2022.

Veldhovense “Blue man”

Binnen de slagwerkgroep vormen 3 leden een ensemble dat een speciale act zal opvoeren. Hiervoor hebben zij een instrument tot hun beschikking van maar liefst 3 meter breed dat uniek is voor Veldhoven en omgeving.

Een avondvullend programma, vol met prachtige muziek en verrassende acts onder algehele muzikale leiding van dirigent Ralf Schreurs

Kaarten a € 19,00 zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater de Schalm of www.deschalm.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen