De mystieke wereld van de Andes op 29 februari in de bibliotheek

Foto: Inge Verheijden

Inge Verheijden geeft donderdag 29 februari een lezing over de mystiek van het Andes hooggebergte in Zuid-Amerika. Bijwonen is gratis na aanmelding.

Inge Verheijden neemt deelnemers aan de KennisMakers-lezing mee naar het hart van het Andes hooggebergte in Zuid-Amerika. Ver van de bewoonde wereld en beschaving zijn daar eeuwenoude wijsheden, kennis en gebruiken bewaard gebleven. Inge vertelt over de praktische, mystieke levenswijze van de bewoners en hun band met de natuur.

Inge: “We leven in een uitdagende tijd. Hoe we met veranderingen omgaan, is aan ons. Wanneer we mee kunnen stromen met de bewegingen, is deze periode een tijd van kansen. Het kan zorgen voor meer eenheid, harmonie en liefde. De eeuwenoude kennis en mystieke wereld van de Andes kan daarbij helpen.”

Over Inge

Inge Verheijden geeft onder meer yoga- en meditatielessen vanuit haar studio De Goede Stroom in Veldhoven. Vanuit haar belangstelling voor de natuur en esoterie kwam ze in aanraking met de Andesvisie. Dit gaf haar een venster naar een realiteit van grote vrijheid en schoonheid. Met lezingen over de mystiek van de Andes, workshops, cursussen en een reis naar Peru gaf ze uiting aan haar grote liefde voor dit perspectief. Ze deelt haar kennis en inzichten graag met anderen.

Praktische informatie

De lezing is op donderdag 29 februari van 19.00-20.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis na aanmelding. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/andes

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Iedereen met een passie of specifieke kennis op een bepaald gebied, die ook interessant kan zijn voor anderen, kan zich aanmelden als KennisMaker. In de bibliotheek kan de kennis dan gedeeld worden met anderen.

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/kennismakers

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen